x 

Dressinger og dip

Oliventapenade med friske urter

Råvaregruppe: Hampolje
Kategori/Tema: Dressinger og dip
Oliventapenade med friske urter

Denne oliventapenaden er lett å lage, og den er full av mange friske urter som persille, timian, oregano og kapers. Bruk den som dip eller tilbehør.

Oppskrift på oliventapenade

For 4 porsjoner.

  • 4 dl sorte oliven, uten sten
  • 1 ts hvitløk
  • 1 klype tørket chili
  • 0.5 dl presset appelsinsaft
  • 1 ts kapers
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 2 ss Sana Bona kaldpresset hampolje økologisk eller olivenolje
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 2 ts hakket frisk oregano

Slik gjør du

Mos alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser. Pynt med frisk persille.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no