Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Fruktruller med bringebær


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Fruktrull med bringebaer 600x800

Lag disse kjempegode fruktrullene.Kun 2 ingredienser. Super populært som turmat, snacks og i matpakken. Fruktrull kan bli erstatning for godteri.

Oppskrift på fruktruller med bringebær laget i dehydrator

For 1 porsjon.dvs 1 brett i dehydratoren

  • 1 pose, 400 g frosne bringebær
  • 1 stk banan

Slik lager du fruktrull med bringebær og banan

Mos bær/frukten i en blender eller kjøkkenmaskin. Bre det utover 1 brett i dehydratoren, bruk Paraflexx bakeunderlag. Sett på dehydratoren på 52 alternativt 41 grader celsius i 7-9 timer. Når det er tørt, men ikke stivt (læraktig/mykt) rulles hele den tørkede fruktplaten til små fruktruller. Skjær den opp i biter eller la det være hele ruller. Legg de i en lufttett boks når de er helt kalde.

Dryss på nøtter hvis du liker det, før du tørker rullen.