Denne rå müslibaren er inspirert av en ferdigkjøpt müslibar fra helsekosten. Ved å lage den selv kan du lage den rå, bidra til miljøet ved å bruke mer, og spare mer.
Ingredienser til Hjemmelaget Müslibar
For 15 porsjoner.
Oppskrift på Hjemmelaget Müslibar
- 2 dl peanøtter
- 1 dl rosiner
- 1 dl solsikkefrø
- 0.5 dl hakkede mandler
- 0.5 dl rå agave
- 0.5 dl Tibetanske gojibær
- 2 ss yacon sirup
- av 1/2 sitron
- 0.5 dl havregryn
- 3 ss gule linfrø
- 2 ss rå kakaonibs
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en bolle, og mos dette sammen med en stavmikser. Fordel massen på et paraflexx bakeunderlag, rut opp der du vil dele müslibarene når de er tørre. Tørk på 41 grader Celcius i ca. 1 døgn i dehydratoren. Del opp musllibarene, og tørk i dehydratoren evt. ytterligere noen timer.