Muslibars gode hjemmelagde

Kjempegode, hjemmelagde muslibars. Rik på næringsstoffer, som holder deg mett, og full av energi lenge. Passer perfekt til å ta med på tur, eller som ett mellommåltid. 

Ingredienser til gode hjemmelagde muslibars 

Ca 10 stk

  • 3 dl mandler
  • 1 dl kaldpresset hampolje
  • 1.25 dl gresskarkjerner
  • 0.5 dl hampfrø uten skall
  • 1 dl chiafrø
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts kanel
  • 0.25 dl hampmel
  • 0.5 dl rå kakaonibs
  • 1 ss bipollen
  • 1 dl agave
  • 1 klype Himalayasalt

Slik gjør du

Lag først mandelsmør av mandler og hampolje. Dette gjør du ved å mose mandler og hampolje i en blender, til en finmost konsistens. Miks deretter alle de andre ingrediensene sammen med mandelsmøret.

Form dine egne müslibars til stenger. Legg de i kjøleskapet, eller tørk dem i dehydratoren på 51 grader Celsius i 1 døgn, eller til du synes de er tørre nok. Snu dem gjerne underveis i tørkingen.