x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosolje, Kokosmasse, Kokossirup, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Veganske kokosmakroner med rå kakao

Veganske kokosmakroner. Disse er tørket i dehydrator, og tilsatt rå kakao. Kjempegode på smak. 

Oppskrift på Veganske kokosmakroner med Rå Kakao

For 1 porsjon

Slik lager du veganske kokosmaroner:

Ha alle ingrediensene, utenom agave, i en bolle. Bland ingrediensene sammen til en deig, deretter tilsetter du agave, og ruller massen til kuler/makroner. Tørkes i dehydrator ca. 12 timer, på 41 grader Celsius. Kan alternativt settes i kjøleskap uten å tørkes. Da vil kulene bli mykere.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no