x 
Råvaregruppe: Chiafrø, Himalaya salt, Cashewnøtter, Kokossirup, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Sjokolade grønnkålchips

Kjedelig grønnkål kan forvandles til sjokoladegrønnkål. Det blir forvandlet til god sunn snacks med rått kakaotrekk. Chipsen er tørket i dehydrator.

Oppskrift på grønnkålchips med rått sjokoladetrekk

For 1 brett i Excalibur dehydrator 

Oppskrift

Slik lager du grønnkålchips med sjokolade

Vask grønnkål og lag mindre biter. Fjern den grove stilken. Bruk en salatrister til å fjerne alt vann på grønnkålbladene. Bland alle ingrediensene til fyllet og putt grønnkålen ned i. Bland dette veldig godt så grønnkålbladene blir godt dekket til av kremen. Fordel bladene på ristene i en dehydrator og tørk i 20 timer på 41-52 grader.

Hvis du ikke har dehydrator så legg grønnkålen på et bakepapir og bak på 150 grader i 20-25 minutter. Snu grønnkålbladene rundt og stek de 10-15 min til.

Grønnkålchipsen oppbevares kjølig i en tett boks.

Merknader

Du kan evt bruke en stekovn på lav temperatur.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no