x 
Råvaregruppe: Himalaya salt
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Spicy squash chips

Lag en annerledes chips med squash. Masse krydder som gjør dette til noe nytt og spennede! Bruk gjerne andre skivende rotgrønnsaker også til samme dressing, f. eks gresskar.

Oppskrift på spicy Squash chips 

For 1 brett i Excalibur dehydrator

Ingredienser til spicy Squash chips

  • 1 stk squash, middels stor
  • 3 ss eplecider eddik
  • 0.5 ts paprikapulver
  • 1 ts provencekrydder eller timian
  • 1 klype kajennepepper
  • 0.5 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ts hvitløkpulver
  • 2 ss x-virgin olivenolje

Slik lager du Spicy squash chips

Skjær squashen i skiver, ca 2 mm tykke. Lag dressingen ved å blande oljen, eddiken og alt krydderet. Vend alle squash skivene ned i dressingen til alle har fått fordelt dressingen over seg. Legg squashskivene på en rist i dehydratoren. Tørk over natten på 41 grader.

Hvis du ikke har en dehydrator, bruk ovnen på lav temperatur, gjerne varmluft.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no