x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Grønnkålchips 'cheesy'

Disse grønnkålchipsene blir spist opp med en gang,! Grønnkål kan forvandles fra kjedelig til spennede! Lag selv i steden for å kjøpe.

Oppskrift på Grønnkålchips cheesy

For 1-2 brett i Excalibur dehydrator.

Ingredienser til Grønnkålchips Cheesy

Slik lager du Grønnkålchips cheesy

Vask grønnkålen. Rist av/tørk av vannet. Ta av den grove stilken i midten. Riv av mindre blader av grønnkålen til fine chips størrelser.

Mos cashewnøttene i en blender eller med en stavmikser. Bland inn alle de andre ingredisensene. Hell alt over i en bolle. Hell alle grønnkålbladene ned i bollen. Vend alt sammen. Det bli skikkelig grisete, men det skal være en slags oste-aktig masse fordelt på grønnkålene. Pass på at bladene på grønnkålen ikke er klistret på hverandre, for da tørker det ikke over hele chipsen.

Legg grønnkålen på ristene i en dehydrator. Tørk chipsen natten over på ca 41 grader.

Hvis du ikke har en dehydrator, prøv med varmluft på svak varme. Miso og næringsgjær (nutritional yeast) finnes i helsekost butikkene (næringsgjær er ikke gjær).

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no