x 
Råvaregruppe: Kokosmasse
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Alternativt påskeegg med fruktremser

Fyll påskeegget med noe nytt. Tørk frossen eller fersk frukt, klipp opp i lange fruktremser. Det smaker veldig frukt og barn elsker det!

Oppskrift på ulike fruktremser til påskegodt

For 3 ulike fruktruller til 3 brett i Excalibur dehydrator

Oppskrift på fruktrull med bringebær og blodappelsin

  • 400 gr frosne bringebær
  • 1 banan
  • 1 presset blodappelsin( eller vanlig appelsin)

Oppskrift på fruktrull med jordbær og banan

  • 400 gr frosne jordbær
  • 1 banan

Oppskrift på fruktrull med mango, banan og kokos

Slik lager du de 3 fruktrullene

Mos frukten når den er halvfrossen, sammen med banan og evt. øvrige ingredienser. Mos de ulike oppskriftene hver for seg. Bre hver masse utover et Paraflexx bakeunderlag til dehydrator på en rist i dehydratoren. Sett fruktmassen til tørking i 7-9 timer på 52 grader eller på 41 grader (raw food). Sjekk mot slutten at den er tørr. Snu den gjerne mot slutten av tørketiden og ta vekk bakeunderlaget.

Når fruktplaten er tørr men fortsatt myk er fruktremsene ferdige. Hele den tørkede fruktplaten klippes opp i remser og oppbevares i kakebokser.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights