Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler, Kokossirup, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Fruktruller og snacks i dehydrator
Raw brownies

Brownies bakt helt uten mel, egg, vanlig sukker og smør. Browniesene har en rik og kraftig kakaosmak. 

Oppskrift på Raw Brownies

For 15 porsjoner.

Ingredienser til Raw Brownies

Slik lager du Raw Brownies

Mos de bløtlagte mandlene sammen. Deretter blander du mandlene sammen med de øvrige ingrediensene. Det kan gjøres i en kjøkkenmaskin, eller med en stavmikser. Fordel hele massen på et Paraflexx bakeunderlag. Form massen som en brownies kake. Sett på dehydratoren på 41 grader. La kaken tørke i 14 timer. Skjær kaken opp i passende stykker, etter ønske. Og oppbevar dem i en jølig kakeboks. 

For en mildere smak, kan 3 dl rå kakao erstattes med 2 dl rå kakao, og 1 dl mesquite pulver.

Du kan tilsette mer rå agave, hvis du vil ha kaken mer søt, eller en mindre dominerende kakaosmak. Hakkede nøtter passer også nydelig i kaken.