x 
rabarbrapai med smuldrelokk

Helt fantastisk god lettvinn rabarbrapai. Den er veldig enkel å lage. Mandelmel er brukt istedenfor hvetemel i smuldrelokket.

Oppskrift på rabarbrapai med smuldrelokk 

1 stor paiform

Rabarbrafyllet

  • 600 g rabarbra i biter
  • 2 fersken og 10 jordbær i biter( kan sløyfes)
  • 100 g Sana Bona kokosukker
  • 2 ts kanel
  • 1 /2-1 ts vaniljepulver( kan sløyfes)
  • 1/2 lime, presset
  • 1,5 ss potetmel som rører ut i 3/4 dl vann

Smuldrelokket

Hvordan du lager rabarbrapaien

Vask og rens rabarbraen. Del den i biter. Legg den i stekepannen med kokossukkeret. La det surre og bli mykt. Tilsett biter av fersken og jordbær hvis du har. Du kan evt ha i litt mer rabarbra i steden. Tilsett krydderne og limesaften.. Hell på utrørt potetmel og ta av platen. Når du har hatt i potetmel skal det ikke koke.

Smuldrelokket lages ved å bare blande alle ingrediensene sammen for hånd. Fordel smuldredeigen i biter over rabarbrafyllet som du har lagt i en paiform.

Steketiden er ca 20 min på midterste rille på 200 grader C.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no