En rask måte å lage nydelige marsipankuler uten melis og tilsetningsstoffer. Du kan rulle marsipanen i ulike toppings, eller trekke de med sjokolade.
Oppskrift på Rå Marsipan med Mandelmel
ca 15 biter
Ingredienser på Rå Marsipan med Mandelmel
- 0.5 ts rått vaniljepulver
- 2 ss Sana Bona kokossirup økologisk, eller annen søtning
- 4 dl Sana Bona mandelmel økologisk, ikke avfettet
- 2 ss Sana Bona kakaosmør økologisk, smeltet
- 1.5 ts Sana Bona kokosolje ekstra virgin økologisk, smeltet
Rått Sjokoladetrekket til Marsipanen
- 2 dl Sana Bona rått kakaopulver økologisk
- 2 dl Sana Bona kakaosmør økologisk, smeltet
- 4 ss Sana Bona kokossirup økologisk
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
- 2 ss hakkede pistasjenøtter, mandler ell.
Pynt til Marsipankulene
- 2 ss hakkede pistasjenøtter, hakkede mandler, en hasselnøtt som topp, en valnøtt, eller hakkede gojibær.
Slik lager du Rå marsipan med mandelmel
Bland mandelmelet med søtning, smeltet kakaosmør, kokosolje, og litt rått vaniljepulver. Kna deigen godt sammen til en sammenhengene masse. Lag marsipankuler som du legger i fryseren, mens du lager sjokoladetrekket.
Lag sjokoladetrekket ved å smelte kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver, søtning og rosa salt. Røres godt. Slipp de halvfrosne kulene ned i den avkjølte sjokoladen. Kulene kan så rulles i ønsket topping. Forslag: hakkede pistasjenøtter, hakkede mandler, en hasselnøtt som topp, en valnøtt, eller hakkede gojibær.