Råvaregruppe: Mandelmel, Himalaya salt, Kokosolje, Kokossirup, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Rå marsipan med mandelmel

En rask måte å lage nydelige marsipankuler uten melis og tilsetningsstoffer. Du kan rulle marsipanen i ulike toppings, eller trekke de med sjokolade.

Oppskrift på Rå Marsipan med Mandelmel

ca 15 biter

Ingredienser på Rå Marsipan med Mandelmel

Rått Sjokoladetrekket til Marsipanen

Pynt til Marsipankulene

  • 2 ss hakkede pistasjenøtter, hakkede mandler, en hasselnøtt som topp, en valnøtt, eller hakkede gojibær.

Slik lager du Rå marsipan med mandelmel

Bland mandelmelet med søtning, smeltet kakaosmør, kokosolje, og litt rått vaniljepulver. Kna deigen godt sammen til en sammenhengene masse. Lag marsipankuler som du legger i fryseren, mens du lager sjokoladetrekket. 

Lag sjokoladetrekket ved å smelte kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver, søtning og rosa salt. Røres godt. Slipp de halvfrosne kulene ned i den avkjølte sjokoladen. Kulene kan så rulles i ønsket topping. Forslag: hakkede pistasjenøtter, hakkede mandler, en hasselnøtt som topp, en valnøtt, eller hakkede gojibær.