x 
Råvaregruppe: Mandelmel, Himalaya salt, Kokosolje, Kokossirup, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Rå marsipan med mandelmel

En rask måte å lage nydelige marsipankuler uten melis og tilsetningsstoffer. Du kan rulle marsipanen i ulike stø eller trekke de med sjokolade.

Oppskrift på Rå marsipan med mandelmel

ca 15 biter

Ingredienser på Rå marsipan med mandelmel

Rått Sjokoladetrekket til marsipanen

Pynt til marsipankulene

  • 2 ss hakkede pistasjenøtter ,hakkede mandler,en hasselnøtt som topp, en valnøtt eller hakkede gojibær.

Slik lager du Rå marsipan med mandelmel

Bland mandelmelet med søtning, smeltet kakaosmør, kokosolje og litt rått vaniljepulver. Kna deigen godt sammen til den henger sammen. Lag marsipankuler som du legger i fryseren mens du lager sjokoladetrekket. Hvis du ikke har mandelmel, bare mal mandler med skall.

Lag sjokoladetrekket ved å smelte kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver, søtning og rosa salt. Rør til alt er godt blandet. Slipp de halvfrosne kulene ned i den avkjølte sjokoladen. La bollene rulle i den strø du vil. Forslag: hakkede pistasjenøtter ,hakkede mandler,en hasselnøtt som topp, en valnøtt eller hakkede gojibær.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights