x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler, Kokosolje, Kokossirup, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Hjemmelagde marsipanstenger

Hjemmelagde marsipanstenger er utrolig godt, med smaken av ekte mandler!

Oppskrift på hjemmelagde marsipanstenger

For 12 porsjoner.

Ingredienser til trekk for hjemmelagde marsipanstenger

Ingredienser til fyll for hjemmelagde marsipanstenger

Slik lager du hjemmelagde marsipanstenger

Mandelmassen:
Mal mandler i en blender eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad. Bland kakaosmør og malte mandler med valgt søtning og vaniljepulver og litt kokosfett. Rull små marsipanstenger. Legg de litt i fryseren. Stengene må være helt stive og kalde før du dypper de i sjokoladetrekket.

Sjokoladetrekket:
Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett søtning, rått kakaopulver og litt rosa salt. Rør godt.
Dypp marsipanstengene, nedi når den mørke sjokoladen når den er litt stiv. Noen ganger må du gjøre det 2 ganger. Legg marsipanstengene på et bakepapir og legg de i fryseren til du skal spise de.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights