x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler, Kokosolje, Kokossirup, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Hjemmelagde marsipanstenger

Hjemmelagde marsipanstenger er utrolig godt, med ekte smak av mandler. 

Oppskrift på Hjemmelagde Marsipanstenger

For 12 porsjoner.

Ingredienser til trekk for hjemmelagde marsipanstenger

Ingredienser til fyll for hjemmelagde marsipanstenger

Slik lager du hjemmelagde marsipanstenger

Mandelmassen:
Mal mandler i en blender eller kværn, og smelt kakaosmøret i vannbad. Bland kakaosmør, og malte mandler med valgt søtning, vaniljepulver og litt kokosfett. Rull til små marsipanstenger. Legg marsipanstengene i fryseren. 

Sjokoladetrekket:
Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett søtning, rått kakaopulver og litt rosa salt. Røres godt. 
Dypp marsipanstengene når den mørke sjokoladen når den er litt stiv. For å få passende tykkelse på sjokoladetrekket på stengene dyppes to ganger i sjokoladen. Plasser marsipanstengene på et bakepapir, og legg de i fryseren til de skal spises.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no