Prøv disse nydelige sjokoladekonfektene. Dette er rå hvit sjokolade. De er vakre, og smaker utrolig godt!
Oppskrift på Gojikonfekt
For 12 porsjoner
Ingredienser til Gojikonfekt
- 1 dl Sana Bona rått kakaosmør økologisk, smeltet
- 0.5 dl Sana Bona Tibet gojibær, delvis most i biter
- 1 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske, uten salt
- 3 ss rå agave nektar eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 ts presset limesaft (kan sløyfes)
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt, fint
- 0.5 ts rått vaniljepulver
Slik lager du Gojikonfekt
Start med å mose gojibærene i en kjøkkenmaskin, til små biter. Smelt kakaosmøret i vannbad. Mal cashewnøttene i en blender, eller kjøkkenmaskin till grovmalt konsistens. Tilsett først agave, eller annen søtning i det smeltede kakaosmøret og rør godt. Bland inn alle de øvrige ingrediensene.
Massen helles i konfektformer, eller isterningsformer, og settes i fryseren. La de stå minimum en halv time i fryseren. Konfektet smaker best når den er romtemperert.