Gojikonfekt med rå hvit sjokolade og goji
Prøv disse nydelige sjokoladekonfektene. Dette er rå hvit sjokolade. De er vakre, og smaker utrolig godt! Vi kaller det gojikonfekt.
Oppskrift på Gojikonfekt med rå hvit kakao
For 12 stk
- 1 dl Sana Bona rått kakaosmør økologisk, smeltet
- 0.5 dl Sana Bona Tibet gojibær, delvis most i biter
- 1 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske, uten salt
- 3 ss rå agave nektar eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 ts presset limesaft (kan sløyfes)
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt, fint
- 0.5 ts rått vaniljepulver
Slik lager du Gojikonfekt
Start med å mose gojibærene i en kjøkkenmaskin, til små biter. Smelt kakaosmøret i vannbad. Mal cashewnøttene i en blender, eller kjøkkenmaskin till grovmalt konsistens. Tilsett først agave, eller annen søtning i det smeltede kakaosmøret og rør godt. Bland inn alle de øvrige ingrediensene.
Massen helles i konfektformer, eller isterningsformer, og settes i fryseren. La de stå minimum en halv time i fryseren. Konfektet smaker best når den er romtemperert.