x 
Råvaregruppe: Bipollen, Himalaya salt, Kokosolje
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Karameller med lucuma

Lyst på noe annerledes? Karameller laget helt uten sukker. Utrolig lettvint, veldig godt, og med høy næringsverdi. 

Oppskrift på Karameller med Lucuma

For 10-12 karameller

Ingredienser til på Karameller med Lucuma

Slik lager du Karameller med Lucuma

Start med å smelte kokosolje x- virgin i vannbad, tilsett deretter bipollen, salt og lucuma pulver til det smeltede kokosfettet (fjern kjelen fra den varme platen). Røres godt. 

Hell massen i en form du har kledd med matpapir. Settes i kjøleskap i ca. 1/2 time, til det har stivnet. Etter endt frysetid, kan sjokoladen skjæres opp i passende biter etter ønske. 

Du kan oppbevare karamellene i kjøleskapet i mange uker.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no