x 
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
3-lags konfekt

Tre-lags konfekt. Når du har litt tid til overs!

Oppskrift på 3-lags konfekt

For 15 porsjoner.

Ingredienser til 3-lags konfektbunn

 Ingredienser til 3-lags konfektfyll

Ingredienser til 3-lags konfektkrem

Slik lager du 3-lags konfekt

Bunn:
Legg dadlene i saften av 1/2 sitron, evt. litt mere vann. Fjern stenene. Ta vare på vannet dadlene har ligget i. Er dadlene helt tørre, må de ligge 4-5 timer. Er dadlene myke, trenger det ikke så lang tid i sitronvannet. Mal mandler og cashewnøtter til et fint pulver. Tilsett honning og vann. Form massen til små konfektbunner. Legg dette i fryseren.

Mellomlaget:
Mos dadler, sitronvannet dadlene lå i, kokosolje, vann og litt salt. Legg dette oppå bunnene som har ligget i fryseren. Sett det hele i fryseren etter at mellomlaget er ført på bunnen.

Topping:
Bland rått kakaopulver, agave, kokosolje og vann. Legg på toppingen på konfektbitene. Legg det tilbake til fryseren igjen. La bitene ligge 1 timer i fryseren før de spises.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no