x 
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
3-lags konfekt

Tre-lags konfekt. Lages når du har litt tid til overs. En næringstett dessert, med rå sjokolade. 

Oppskrift på 3-lags Konfekt

For 15 porsjoner.

Ingredienser til 3-lags Konfektbunn

 Ingredienser til 3-lags Konfektfyll

Ingredienser til 3-lags Konfektkrem

Slik lager du 3-lags Konfekt

Bunn:
Bløtlegg dadlene i saften av 1/2 sitron, evt. litt mer vann. Fjern stenene i dadlene før bløtlegging. Ta vare på vannet dadlene har ligget i, etter endt bløtlegging. Er dadlene helt tørre, bør de ligge til bløtlegging i 4-5 timer. Mal mandler og cashewnøtter til et fint pulver, og tilsett honning og vann. Form massen til små konfektbunner. Legg dette i fryseren.

Mellomlaget:
Mos dadler, sitronvannet dadlene lå i, kokosolje, vann og litt salt. Legg dette oppå dne fryste bunnen, sett deretter formen tilbake i fryseren. 

Topping:
Bland rått kakaopulver, agave, kokosolje og vann, og anrett denne massen på den allerede fryste tolagsmassen. Formen skal deretter tilbake i fryseren, og fryses i en time. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no