La deg friste av disse godterikulene med hampfrø, mandel, cashewnøtter, og rå kakao.
Oppskrift på Godterikuler med Hampfrø og Rå Kakao
For 15 porsjoner.
Ingredienser til godterikuler med hampfrø og rå kakao
- 10 tørkede dadler, uten sten, bløtlagt i 3 timer
- 1 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske, uten salt, bløtlagt i 3 timer
- 1 dl Sana Bona mandler økologiske, bløtlagt i 3 timer
- 5 ss Sana Bona rått kakaopulver økologisk
- 4 ss Sana Bona hampfrø skrellede økologisk
- 2 ss espressokaffe
- 2 ss rå agave nektar eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 dl Sana Bona mandler økologiske, finmalte eller, Sana Bona mandelmel økologisk
Slik lager du godterikuler med hampfrø og rå kakao
Bløtlegg mandler, cashewnøtter, og dadler i minimum 3 timer. Mos det sammen med en stavmikser, eller liknende. Tilsett resten av ingrediensene, og rør til en masse. Lag små kuler, og rull dem i kokos. Oppbevares kjølig.
Bland gjerne tørket frukt, f. eks aprikos, eller liknende i kulene hvis du ønsker enda søtere kuler.