x 
Råvaregruppe: Mandelmel, Mandler, Kokosolje, Kokossirup, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Konfekt og rå sjokolade
Marsipankuler

Disse marsipankulene smaker himmelsk. Du lager marsipanmassen selv og søter med agave isteden for melis. Til slutt rulles kulene i rått kakaotrekk.

Oppskrift på marsipankuler

For 10-12 marsipankuler.

Ingredienser til marsipankulertrekk

Ingredienser til marsipanen

Slik lager du marsipankuler

Madelmassen:
Mal mandler i en blender eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad. Bland kakaosmør og malte mandler med agave og vaniljepulver og litt kokosolje (1-2 ts). Lag små kuler av denne mandelmassen.

Sjokoladetrekk:
Smelt kakaosmøret i vannbad. Tilsett agave og rått kakaopulver. Kakaoen skal være sterk og mørk.

Dypp kulene, nedi når den mørke sjokoladen er litt stiv. Du må dyppe kulene flere ganger. Det vil si at et lag stivner, dypp så en gang til osv. Dette tar litt tid. Til slutt kan du rulle kulene i litt kokos eller mandler.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no