x 
Råvaregruppe: Mandelmel, Kokossukker, Kokosolje, Kokossirup
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Pai med bær

En sommerfrisk bærkake, laget glutenfri. Bruk de bærene du har og tilpass søtningen. Ingen paibunn, smuldrelokk i steden.

Oppskrift på Glutenfri pai med bær og smuldrelokk

For 1 pai

Pai med bær- bærlaget

  • 3 dl bringebær
  • 3 dl blåbær
  • 2 stk bananer, moste
  • 1 ss potetmel

Pai med bær- smuldrelokk

Pai med bær-pynt

  • 1 neve rips
  • 1 neve solbær

Slik lager du glutenfri bærpai med smuldrelokk

Bland bær, potetmel og moste banener. Legg det i bunnen av paiformen.

Lag smuldredeigen: Bland alt av de tørre igrediensene. Ha i kokosolje/ evt smør og søtning. Legg smuldredeigen over bærene og press litt ned. Stekes på 180 grader i 20 min.

Bruk de bærene du har. Mal havregrynene hvis du vil ha et fastere lokk på paien.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no