x 
Råvaregruppe: Kokosolje, Kokossirup
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Brownies

En brownies som er helt uten gluten og melk! En kake som smelter på tunga, som kan nytes med god samvittighet. 

Oppskrift på Gluten og Melkefri Brownies

For 12 porsjoner.

Ingredienser til Gluten og Melkefri Brownies

Ingredienser til pynt

  • 2 håndfuller blåbær, ferske
  • 2 håndfuller ferske bringebær
  • 2 ss yacon sirup, eller Sana Bona kokossirup økologisk
  • 2 dl Havregurt, eller annen yoghurt
  • 1.5 ss pistasjnøtter, hakket

Slik lager du Gluten og Melkefri Brownies

Smelt kokosolje sammen med 6 ruter mørk sjokolade. Mos resten av ingrediensene i en bolle med en stavmikser, og tilsett sjokoladeblandingen. Dette blandes sammen, til du får en røre. Kakerøren skal stekes i en form på 20 x 20 cm, midt i ovnen på 175 grader (over og undervarme), i ca. 20. min. Søtning kan justeres ved å tilsette mer, eller evt. mindre søtning.

Røren gir ca 12 stykker brownies, som godt kan fryses. Pyntes med det du har i skapet. Her har jeg brukt havregurt, bringebær, blåbær, pistasjnøtter og yaconsirup.

Merknader

Kaken er gluten og melkefri.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no