x 
Råvaregruppe: Kokossukker, Kokossirup, Quinoamel
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Pepperkaker med quinoamel

Glutenfrie pepperkaker bakt med quinoamel. Bakt uten vanlig sirup, med kokossukker og kokosirup.

Oppskrift på Glutenfrie Pepperkaker med Quinoamel

1 porsjon

Ingredienser til Glutenfrie Pepperkaker med Quinoamel

Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle. Pisk smør og kokosukker til det er godt blandet, og tilsett denne blandingen til de tørre ingrediensene. La deigen stå i kjøleskapet. Etter endt hviletid, skal deigen rulles ut og formes til pepperkaker. Stekes på 180 grader i ca 10-13 minutter, avhengig av tykkelsen.

Merknader

Hvis du ønsker pepperkakene mer søte, kan du justere mengden søtning i deigen, eller pynte dem med melis. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no