x 
Råvaregruppe: Kokossukker, Kokossirup, Quinoamel
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Pepperkaker med quinoamel

Glutenfrie pepperkaker bakt med quinoamel. De er kjempegode! Bakt uten vanlig sirup, med kokossukker og kokosirup.

Oppskrift på glutenfrie pepperkaker med quinoamel

1 porsjon

Ingredienser til glutenfrie pepperkaker med quinoamel

Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle. Pisk smør og kokosukker til det er godt blandet. Ha søtningen og til slutt det tørre. La deigen stå litt i kjøleskapet. Rull ut og lag pepperkaker. Stekes på 180 grader i ca 10-13 minutter, avhengig av tykkelsen.

Merknader

 Synes du ikke de er søte nok, pynt med melis eller ta i litt mer søtning.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no