x 
Råvaregruppe: Kokosolje, Kokosmel
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Gulrotkake med kokosmel

After Dinner gulrotkake med ny vri. Glutenfri, bakt med andre melsorter, søtet med litt stevia, banan og dadler. Kan stå i mange dager.

Oppskrift på Gulrotkake med kokosmel

1 kake

Ingredienser til gulrotkake med kokosmel

Slik lager du gulrotkake med kokosmel

Bland  dette  i en bolle: kokosmel, bakepulver, kanel og nellik. Mos banenen for seg selv i en egen bolle. Dette blandes i  tredje bolle: egg, kokosolje, rått vaniljepulver, myke dadler uten sten som har vært bløtlagt og most i 1, 5 dl vann.  Revet gulrot og flytende stevia lar du stå og trekke i en fjerde bolle i 30 min. Til slutt blandes alt sammen, men rør i revet gulrot til slutt. Ha deigen i en kakeform. Bruk bakepapir og stek kaken på 180 grader i 40 minutter. Kremen lages av  bløtlagde cashewnøtter, litt agave  og rå vanlije. Mos alt sammen i en blender.

Merknader

Her er kaken pyntet med krem, men bruk gjerne andre typer pynt f. eks cashew krem ell.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no