x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler, Kokossirup, Finsk Quinoa
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Eplekake med quinoa

Denne eplekaken har masse krydder og masse smak. Den er laget med quinoa som er et proteinrikt, glutenfritt frø.

Oppskrift på glutenfri eplekake med quinoa

For 1 sats.

Ingredienser til rå glutenfri eplekake med quinoa

Slik lager på glutenfri eplekake med quinoa

Havregyn, krydder, natron og bakepulver blandes i en bolle. Nøtter og frø anbefales å bløttlegge slik at enzymene blir tilgjengelig for oss gjennom maten. Hvorfor og hvordan kan du lese her Aktiviser enzymer i nøtter og frø. Bland de øvrige ingrediensene i en annen bolle. Bland ingrediensene i begge bollene sammen. Bre det utover i en liten langpanne. Stekes ved 180 grader 30-40 min midt i ovnen. Kjenn om kaken er stekt i midten med en pinne.

Denne kaken er fin som kake eller alternativt brukt som en søt avslutning på en frokost eller i en matpakke. Kaken holder i mange dager i kjøleskap/boks. Kaken kan lages i langpanne da 3 dobles oppskriften.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights