x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Hasselnøtter, Mandler, Kokosolje, Goji bær
Kategori/Tema: Energikuler og energibarer
Hjemmelaget muslibar

En utrolig god turbar som passer som mellommåltid, snacks, skolemat, påsketur etc.

Oppskrift på hjemmelaget müslibar

For 15 stk

Ingredienser til hjemmelaget müslibar

Slik lager du hjemmelaget müslibar

Fjern stenen i dadlene og legg dem i vamt vann i 10 minutter. Sett på ovnene på 180 grader. Rist mandlene i ca 7 minutter, snu nøttene litt underveis. Mal linfrø og mandler i en kjøkkenmaskin. Det skal bli helt finmalt. Tilsett dadlene ( uten vannet). Ha deretter i kokosolje og eggehvitte. Mos alt sammen med en sleiv. Tilsett resten av råvarene oppi en blender f.eks. Sana Bona Vitamix blendere, men kjør bare så frøene og frukten bare moses i små biter. Dette helles så i bollen med alt det andre og rør sammen. Massen fordeles som en firkant på et bakepapir ca 1 cm tykk. Alt stekes på 175 grader i ca 15-17 minutter. Skjær opp i passende müslibarer og stek de ytterligere i ca 7-8 min.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no