Råvaregruppe: Himalaya salt, Hasselnøtter, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Energikuler og energibarer
Lakriskuler

Lyst på litt annerledes godteri med smak av lakris? Lakris er bra for både magen og fordøyelsen. Kulene er lett å lage og er uten tilsetningsstoffer. Perfekt til tur, etter trening og som mellommåltid.

Oppskrift på lakriskuler med kakao, hasselnøtter og dadler

For 1 sats.

Ingredienser til lakriskuler med kakao, hasselnøtter og dadler

Slik lager du lakriskuler med kakao, hasselnøtter og dadler

Start med å male hasselnøtter i en blender, eller kjøkkenmaskin. Hvis dadlene ikke er tørre i konsistensen, må de bløtlegges først. Tilsett deretter rått kakaopulver, rosa salt, lakrisrotpulver, lakrisrotekstrakt, kokosolje og dadlene. Det hele kjøres i en kjøkkenmaskin/blender til massen blir fast nok til å rulles som kuler. Smak til med kokossirup, og rull i en blanding av rått kakaopulver og lakrisrotpulver.

Lakrisrotpulver og ekstrakt fås på helsekost.