Muffins som holder deg lenge mett, og som har en god, krydret smak!
Oppskrifter på Gresskarfrokost Muffins
8 store eller 12 små muffins
Ingredienser til Gresskarmuffins Gp. lutenfrie
- 4 dl Sana Bona mandelmel (full fett), eller malte mandler
- 2 dl Sana Bona kokosmasse
- 1 dl Sana Bona kokosmel
- 2 ss fiberhusk
- 1 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
- 1.5 dl frø( gresskar og solsikke), grovhakket
- 1 ts halloween spice krydder (se Sana Bona oppskrift)
- 1.5 dl gresskarpure
- 0.5 dl Sana Bona kokossirup, eller honning
- 2 ts eplesidereddik
- 1.5 dl kokosmelk eller mandelmelk
- 6 stk økologiske egg
Slik gjør du
Lag gresskarpure, ved å bake dem møre i ovnen. Deretter skal bitene moses til en jevn pure. Bland de tørre ingrediensene i en bolle, og tilsett pureen til denne blandingen. La denne blandingen svelle i fem minutter, før du heller rørern i passende muffinsformer. Stekes på 200 grader i 5 min, deretter setter du ned temperaturen etter 5 min (til 180 grader), og steker muffinsene videre i 30 min.