x 
Råvaregruppe: Himalaya salt
Kategori/Tema: Glutenfrie muffins
Frokostmuffins glutenfrie

Kjempe gode muffins med gulrot og spinat. Passer til frokost og lunsj. Putt dem i matpakken, passer perfekt til tur. 

Oppskrift på Glutenfrie Frokostmuffins

12 stk

Ingredienser til Glutenfrie Frokostmuffins

  • 2 dl boghvetemel
  • 0.75 dl jyttemel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss linfrø, malt
  • 0.5 ts Sana bona rosa Himalayasalt/havsalt
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts muskat
  • 3 stk egg
  • 2 dl havregurt eller annen yoghrt
  • 200 gr spinatblader
  • 2 stk gulrøtter,revet
  • 1 liten løk, kuttet
  • 0.5 stk sitron, skallet og saften
  • 1 stk fedd hvitløk

Pynt

  • 1.5 ss gresskarkjerner

Slik lager du frokostmuffins med gulrot og spinat

Bland alt det tørre i en bolle, og miks med de våte ingrediensene. Spinatbladene skal skjæres i små biter, og gulerøttene rives. Deretter skal løken finhakkes, og saften fra sitronen klemmes og skallet rives. Alt skal blandes og røren tilsettes helles i passende muffinsformer. Muffinsene skal stekes i 25 min, midt i ovnen i 180 grader. Pynt med gresskarkjerner.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no