x 
Kategori/Tema: Glutenfrie muffins
Baking av gresskar

 Bakt gresskar kan brukes i grønnsakmoser, eller kan være en nyttig inrediens i kaker, brød, muffins, smoothie ol. Se hvor enkelt du kan gjøre det.

Oppskrift på Baking av Gresskar

For 1 stk

Ingredienser til Baking av Gresskar

  • 1 gresskar
  • 0,5 cm vann i den ildfaste formen

Slik baker du gresskar

Det er best å bake gresskaret før du bruker det oransje kjøttet til brød, muffins, pai osv. Start med å vaske gresskaret, før det deles i 2. Deretter skal du rense de to halvdelene for gresskarkjerner, før du legger gresskarene på ett stekebrett med snittflaten vendt ned. Deretter skal du helle vann i bunnen av formen med gresskarene, til en høyde på ca en halv cm. Gresskaret skal så bakes på 180 grader i 45-60 minutter, avhengig av størrelsen på gresskaret. Det bakte gresskaret holder seg fint i kjøleskapet i 4 dager. 

 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no