x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokossukker, Kokosmasse, Kokossirup, Kokosmel
Kategori/Tema: Glutenfrie muffins
Avokado og ananasmuffins

En sunnere versjon av muffins, som er fulle av gode smaker. En super måte til å benytte overmodne bananer.  

Oppskrifter på Avokado og Ananasmuffins

12 stk

Ingredienser til Avokado og Ananasmuffins

Slik lager du avokado og ananasmuffins:

Sett ovnen på 180 grader. Miks revet squash, most avokado, hakket ananas, palmesukker, linfrø, eplecider eddik, rå vanilje og hakkede dadler. Sett det til side i min. 2 minutter.

Bland de tørre melsortene, bakepulver, kanel og salt. Bland så det tørre i det våte. Legg fiberhusk i vann i noen minutter, før du tilsetter denne, som vil gi deigen en klissete konsistens. Deretter tilsetter du sitronsaften, og blander dette inn i deigen til slutt. Bruk en skje og fyll muffinsformene 3/4 fulle.
Stek muffinsene i 25 minutter. Ta de ut og la de stå i formene i 5 minutter før du tar de ut. Dette er viktig for at formen på muffinsene skal holde seg.

Lagres i lufttett boks i kjøleskap i opp til 5 dager. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no