x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokossukker, Kokosmasse, Kokossirup, Kokosmel
Kategori/Tema: Glutenfrie muffins
Avokado og ananasmuffins

En sunnere versjon av muffins, full av gode smaker. Supert til å benytte overmodne avokadoer.

Oppskrifter på avokado og ananasmuffins

12 stk

Ingredienser til avokado og ananasmuffins

Slik lager du avokado og ananasmuffins:

Sett ovnen på 180 grader. Miks revet squash, most avokado, hakket ananas, palmesukker, linfrø, eplecider eddik, rå vanilje og hakkede dadler. Miks det hele sammen. Sett det til side i min. 2 minutter.

Bland de tørre melsortene, bakepulver, kanel og salt. Bland alt det tørre godt. Bland så det tørre i det våte. Legg fiberhusk i vann i noen minutter. Tilsett sitronsaften og bland dette inn i deigen til slutt. Bruk en skje og fyll muffinsformene 3/4 fulle.
Stek muffinsene i 15 minutter. Snu brettet rundt og stek ytterlifgere 15 minutter. Ta de ut og la de stå i formene i 5 minutter før du tar de ut. Det er viktig for at formen skal holde seg.

Lagres i lufttett boks i kjøleskap i opp til 5 dager. Er ofte best andre dagen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no