x 
Råvaregruppe: Hampolje
Kategori/Tema: Dressinger og dip
Oliventapenade med friske urter

Denne oliventapenaden er lett å lage, og full av mange friske urter. Bruk den som dip eller tilbehør.

Oppskrift på oliventapenade

For 4 porsjoner.

Ingredienser til oliventapenade

  • 4 dl sorte oliven, uten sten
  • 1 ts hvitløk
  • 1 klype tørket chili
  • 0.5 dl presset appelsinsaft
  • 1 ts kapers
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 2 ss Sana Bona kaldpresset hampolje økologisk
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 2 ts hakket frisk oregano

Slik gjør du

Mos alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser. Pynt med frisk persille.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no