x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosolje, Quinoamel
Kategori/Tema: Glutenfrie pannekaker
Quinoa pannekaker med banan og yoghurt

Lag små pannekaker med quinoamel og du har raskt en lett rett eller en annerledes frokost.

Oppskrift på Quinoa pannekaker med banan og yoghurt

For 10 porsjoner.

Ingredienser til Quinoa pannekaker med banan og yoghurt

  • 0.5 dl kokosmelk eller annen melk
  • 2 dl Sana Bona Quinoamel eller boghvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 natron
  • 1.5 dl valgfri yoghurt( havegrurt, gresk yoghurt, soyayoghurt etc)
  • 0.25 ts rått vaniljepulver
  • 1 stk egg
  • 1 ts natron
  • 1 stk moden banan
  • 1 klype Sana Bona Rosa Himalayasalt

Slik lager du Quinoa pannekaker med banan og yoghurt

Miks alle ingrediensen sammen i en bolle og visp det godt sammen til en røre. Røren skal bli litt tykk. Stek små pannekaker i smør eller Sana Bona Kokosolje x-virgin til fargen blir gyllenbrun.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no