Råvaregruppe: Finsk Quinoa
Quinoagrøt m kirsebær

En rask, og mettende frokostgrøt basert på økologisk og glutenfri finsk quinoa. Bruk kirsbær og havreyoghurt som tilbehør.

Oppskrift på Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær

For 1 person.

Ingredienser til pynt for Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær

  • 2 dl havreyoghurt, eller annen yoghurt
  • 2 ss kirsebær, tinte

Ingredienser til Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær

Slik lager du Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær

Skyll ønsket mengde finsk quinoa, og kok opp med 1,5 ganger mengden i vann. Skru av varmen. La stå og trekke under lokk i 5-10 min. Spises varm med havreyoghurt (havregurt), og tinte kirsebær.