En rask, og mettende frokostgrøt basert på økologisk og glutenfri finsk quinoa. Bruk kirsbær og havreyoghurt som tilbehør.
Oppskrift på Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær
For 1 person.
Ingredienser til pynt for Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær
- 2 dl havreyoghurt, eller annen yoghurt
- 2 ss kirsebær, tinte
Ingredienser til Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær
- 1 dl Sana Bona økologisk fink quinoa
- 1.5 dl vann
Slik lager du Grøt med Økologisk og Glutenfri Finsk Quinoa med Kirsebær
Skyll ønsket mengde finsk quinoa, og kok opp med 1,5 ganger mengden i vann. Skru av varmen. La stå og trekke under lokk i 5-10 min. Spises varm med havreyoghurt (havregurt), og tinte kirsebær.