Bak herlige, fargerike knekkebrød. Få ingredienser, og lett å lage.
Oppskrift på Glutenfrie Knekkebrød med Grønnsaker
1 brett
Ingredienser til Glutenfrie Knekkebrød med Grønnsaker
- 1 liter rotgrønnsaker, brokkoli eller rødbete
- 100 g Sana Bona mandelmel
- 1 ts krydder etter smak
- 4 stk egg
- 0.5 ts Sana Bona rosa salt
- 0.25 ts pepper
Slik lager du Glutenfrie knekkebrød med grønnsaker
Bruk en kjøkkenmaskin, eller liknende til å finhakke grønnsakene. Konsistensen skal være som en slags grønnsaksris. Deretter tilsetter du mandelmel og krydder. Eggene skal så tilføres blandingen, ett og ett, før du helt til slutt tilsetter fibrerhusk. Du skal nå ha fått en deig, som skal bres utover en stekepanne. Knekkebrødene stekes midt i ovnen på 200 grader, i 20-25 minutter. Fjern bakepapiret og rut opp knekkebrødene i den størrelsen du ønsker.