Prøv å lage Glutenfrie knekkebrød (lavkarbo) til matpakken eller frokost. Mye protein og sunt fett i disse.
Oppskrift på Glutenfrie Knekkebrød (Lavkarbo)
1 brett
Ingredienser til Glutenfrie Knekkebrød (Lavkarbo)
- 5 egg
- 1 dl blandet frø( linfrø, solsikke, sesam, gresskar)
- 1 dl Sana Bona mandler
- 1 dl Sana Bona valnøtter
- 1 ss Sana Bona Himalayasalt
- 1 til frømiks: 1,5 dl linfrø, 1 dl sesamfrø, 1 dl valnøtter, 4 dl mandler
- 2 til frømiks: 2,5 dl lifrø,2,5 dl mandler,1 dl sesamfrø, 1 dl valnøtter
Slik gjør du
Mal alle frø og nøtter, før du tilsetter salt og egg. Smør deigen utover en langpanne, og rut opp, før du steker knekkebrødene på 190 grader, midt i ovnen, i ca. 10-15 min. Bruk bakepapir.