Disse muffinsene smaker fantastisk godt, og pynter et hvert kakebord.
Oppskrift på Rå Muffins med Blåbær og Cashewkrem
ca 12 stk
Bunnen til de Veganske Rå Blåbærmuffinsene
- 75 g Sana Bona mandler økologisk , malt
- 90 g linfrø, malt
- 20 stk myke dadler, uten sten
- 0.5 ts vaniljepulver
Cashewkremen til de Veganske Rå Blåbærmuffinsene
- 250 g Sana Bona Cashewnøtter naturell økologisk
- 1 stk sitron, presset
- 3 ss Sana Bona kokosolje økologisk, store skjeer (myk olje)
- 1 dl honning, rå
- 2 dl kokosmelk
- 150 g blåbær
- 12 stk muffinsformer
Slik lager du Veganske Rå Blåbærmuffins
Bløtlegg cashewnøttene i minimum 3 timer.
Lag deigen til bunnen i muffinsen. Mos mandler, linfø, og tilsett myke dadler. Mos alt til en deig med hendene, og tilsett vanilje. Legg litt deig i bunnen av hver muffinsform, trykk deigen utover forsiktig.
Mos cashewnøttene med alt til fyllet, untatt blåbærene. Bland blåbær forsiktig inn i cashewkremen. Muffinsene fylles med det ferdilagte fyllet.
Frys muffinsene i mimimum 1 time. Muffinsene skal tines ca. 20 minutter før servering.