Prøv denne friske kaken! En av våre absolutte favoritter. Vi lager den på vår cafe på Hagemessen! Super populær kake!
Oppskrift på Vegansk Sitronkake med Kokos
For 1 kake
Oppskrift på kremen til Sitronkake med Kokos
- 1.25 dl Sana Bona ekstra virgin kokosolje
- 0.75 dl rå agave, Sana Bona økologisk kokossirup (ikke raw)
- 2 dl sitronsaft
- 1 ts sitronskall, revet
- 3 stk små bananer
- 1.5 dl Sana Bona økologisk kokosmasse
Oppskrift på bunnen til Sitronkake med Kokos
- 3 dl Sana Bona økologisk kokosmasse
- 3 dl havregryn
- 15 stk dadler, ferske, eller bløtlegg tørre
Slik lager du Raw Sitronkake med Kokos
Bunnen:
Mos havregryn og kokosmasse i en blender til ett grovthakket mel. Tilsett dadlene slik at deu får en deig. Klem deigen ut i en firkantet form, og sett den i kjøleskapet.
Kremen:
Mos alle ingrediensene sammen. Fordel kremen på bunnen, sett den i kjøleskapet over natten, eller i fryseren. Del opp kaken når den er stiv, og dryss på kokosmasse.