x 
Råvaregruppe: Cashewnøtter, Hasselnøtter, Mandler, Kokosolje, Kokossirup
Kategori/Tema: Rå kaker
Gulrotkake med incabær

Denne raw gulrotkaken har mange spennende smaker. 

Oppskrift på Raw Gulrotkake med Incabær

For 1 kake

Ingredienser til Raw Gulrotkake med Incabær

Ingredienser til raw gulrotkake med incabær fyll

  • 18 dl fint revet gulrot
  • 12 stk dadler, bløtlagt
  • 3 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske naturell, bløtlagte
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1.5 ts kardemomme
  • 2 ts kanel
  • 3 ss presset sitronsaft

Ingredienser for bunn til raw gulrotkake med incabær

Slik lager du raw gulrotkake med incabær

Bunnen:
Mal hasselnøtter i en kjøkkenmaskin, og tilsett søtning og flytende kokosolje. Bland dette sammen i en kjøkkenmaskinen. Tilsett finhakkede, bløtlagte dadler. Mos alt sammen til en deig. Deigen trykkes ned i en kakeform.

Fyll:
Bløtlegg cashewnøtter og dadler i 1-2 timer. Riv gulrøtter fint, og mos gulrot, cashewnøtter, krydder og dadler til en krem i en kjøkkenmaskin. Fyll hele kremen over kakebunnen. Pynt med incabær, gulrot og hasselnøtter. Bruk fantasien. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no