x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Valnøtter, Mandler
Kategori/Tema: Rå kaker
Etasje eplekake

Denne raw kaken er en nytelse og en fryd for øyet! Kjempe enkel og lage. Den er best med sprø epler inni. Man kan erstatte paranøtter med mandler eller valnøtter.

Oppskrift på raw etasje eplekake med fiken og paranøtter

For 1 kake

Ingredienser til raw etasje eplekake med fiken og paranøtter

  • 10 stk epler

Ingredienser til fyll for raw etasje eplekake med fiken og paranøtter

Slik lager du raw etasje eplekake med fiken og paranøtter

Grovhakk nøttene. Mos fiknenen med litt bløtleggingsvann til en pure. Lag en deig av nøttemassen ved å tilføre 1 ss fikenpure. Tilsett kanel etter smak og en klype salt. Kna massen til en deig.

Form deigen til en kakebunn. Ha i halve fikenpureen over bunnen. Legg på et stort lag med skivede epler, så bunnen blir godt dekket og det danner et stort lag. Tilsett fikenpure oppå eplene og dryss med kanel.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no