Sommerlig jorbærkake i porsjonsformat.
Oppskrift på Raw Mini Jordbærterte
For 4 personer
Ingredienser til Raw Mini Jordbærterter Kakefyll
- 3 dl frosne, eller friske jordbær
- 1 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske naturell
- 2 ss presset sitronsaft
- 3 ss agave, eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 ss chiafrø
- 1 ss rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin, smeltet
Ingredienser til Raw Mini Jordbærterter Kakebunn
- 2 dl macadamianøtter
- 4 stk dadler
- 1 dl Sana Bona kokosmasse grov økologisk
- 2 ss agave eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå)
- 1 klype Sana Bona Himalayasalt
- 1 klype ekte vaniljepulver
Slik lager du Raw Mini Jordbærterter
Bunnen:
Mal makadamianøttene i en blender. Tilsett deretter resten av ingrediensene, og bland det hele til en deig. Deigen fordeles og trykkes ned i fire kakeformer (7 cm. i diameter). Bunnene skal deretter settes i fryseren.
Kremen:
Bland alle ingrediensene til jordbærkremen i en blender. La stå 15 minutter så chiafrøene sveller.
Rett for servering, løsne forsiktig paiskallene fra formene, og legg på serveringsfat. Fordel jordbærkremen i paiskallene, og pynt med friske jordbær. Kaken burde spises så snart som mulig.