x 
Råvaregruppe: Cashewnøtter, Mandler, Kokosolje
Kategori/Tema: Rå kaker
Rå gresskarpai

Prøv deg på en gresskarpai til Halloween eller når det er mye gresskar i sesong. Kanksje du har noe igjen etter Halloween.

Oppskrift på gresskarpai med nøtter

For 1 pai.

Bunn til gresskarpaien

Fyll til gresskarpaien

Slik lager du gresskarpai

Paibunnen:
Mos alle nøttene godt i en blender/kjøkkenmaskin. Tilsett dadler. Dadlene bløtlegges noen timer før de moses inn, hvis de er kjøpt helt tørre. La alt moses til en paideig. Fordel deigen i en paiform som du prikker i bunnen og setter kjølig mens du lager fyllet.

Fyllet:
Gresskarkjøttet rives for hånd. Mos gresskarkjøttet i en kraftig blender, tilsett dadler, kokosfett, cashewnøtter, vann og krydder. Alt skal moses til en jevn masse. Bruk stavmikser først, deretter blender. Du må holde på en stund til massen er jevn. Hell fyllet over paiskallet og sett den i kjøleskapet i minimum 2 timer før servering.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no