Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Mandler, Kokosolje
Kategori/Tema: Rå kaker
Jordbærkake

Jordbær og kokos er en perfekt kombinasjon. Prøv denne friske, vakre jordbærkaken.

Oppskrift på Raw Jordbærkake

For 1 porsjon.

Ingredienser til bunnen:

Ingredienser til fyllet:

Slik lager du Raw Jordbærkake

Bunn:
Mal mandlene fint i en foodprosessor, eller blender. Miks mandler med de øvrige ingrediensene for hånd, og press massen ned i en form. Sett bunnen slik den er i kjøleskapet. Deretter skal du lage fyllet. 

Fyll:
Bland alle ingrediensene, med unntak av jordbærene, i en blender, eller kjøkkenmaskin. Massen skal bli kremete, og kan fylles i bunnen av paiskallet. Sett kaken i 1-2 timer i fryseren, eller i kjøleskap over natten. Ta paien ut av formen, og pynt med ferske jordbær og blåbær før servering. Del opp kaken i halvfrossen tilstand. Ha kaken i kjøleskapet frem til servering.