x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Mandler, Kokosolje
Kategori/Tema: Rå kaker
Jordbærkake

Jordbær og kokos passer veldig godt sammen. Prøv denne friske vakre kaken.

Oppskrift på raw jordbærkake

For 1 porsjon.

Ingredienser til fyll på raw jordbærkake

Ingredienser til raw jordbærkakebunn

Slik lager du raw jordbærkakebunn

Bunn:
Mal mandlene fint i en foodprosessor eller blender. Miks mandler med de øvrige ingrediensene for hånd. Press massen ned i en form. Sett bunnen slik den er i kjøleskapet. Sett bunnen kjølig mens du lager fyllet.

Fyll:
Bland alle ingrediensene, untatt jordbærene som er til pynt, i en blender eller kjøkkenmaskin. Det skal bli kremete. Fyll kremen i bunnen av paiskallet. Sett kaken i 1-2 timer i fryseren eller i kjøleskap over natten. Før servering, ta paien ut av formen og pynt med ferske jordbær og blåbær. Del opp kaken i halvfrossen tilstand. Ha kaken i kjøleskapet til servering.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no