Dette er en konfektkake med smak av appelsin og sjokolade.
Oppskrifter til Raw Sjokolade Konfektkake med Appelsin
For 1 kake
Ingredienser til Raw Sjokolade Konfektkake Fyll
- 4 dl Sana Bona økologiske cashewnøtter, naturell uten salt
- 2 dl presset appelsin/appelsinjuice
- 1 ss økologisk revet appelsinskall
- 4 dl Sana Bona rått kakaopulver
- 3 dl smeltet Sana Bona kakaosmør
- 2 ss ekte vaniljepulver
- 2 dl agave
Ingredienser til Raw Sjokolade Konfektkake Bunn
- 1.5 dl Sana Bona rått kakaopulver
- 2 dl Sana Bona økologiske mandler
- 6 stk dadler, myke
- 4 ss Sana Bona x-virgin kokosolje
- 2 ts ekte vaniljepulver
- 2 ts kanel
- 1 klype Sana Bona Himalayasalt
Slik lager du Raw Sjokolade Konfektkake
Bunnen:
Mos nøtter, kanel, rosa salt, rått kakaopulver/karob i en blender, eller kjøkkenmaskin. Mos dette til en grov masse. Tilsett dadler, smeltet kokosfett og vaniljepulver. Dadlene legges i vann på forhånd hvis de er helt tørre. Hele massen trykkes ut til en bunn. Form bunnen slik at du kan sette randen til en kakeform rundt den ferdig formede bunnen. På den måten kan du enkelt helle fyllet over bunnen uten at det flyter ut på sidene. Sett bunnen kjølig, mens du lager fyllet.
Fyllet:
Mos cashewnøtter, appelsinjuice, revet appelsinskall (bruk økologiske appelsiner, når du skal rive appelsinskall), vaniljepulver og agave i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett smeltet kakaosmør, og rått kakaopulver, og mos alt sammen. Det rå kakaosmøret skal smeltes i vannbad. Fordel fyllet over kakebunnen. La randen av kakeformen være rundt kaken. Pynt med revet appelsinskall, og sett kaken kjølig.
For å løsne kaken fra kakeformen før servering, bruk en kniv og skjær den langs sidene.