x 
Kategori/Tema: Salater
Kikertsalat

Lag deg en nydelig kikertsalat. Kan godt spises som middag, eller lunsj.

Oppskrift på Kikertsalat

For 1 porsjon.

  • 1 kartong kikerter (ferdig kokt)
  • 2 stilker stangselleri, i biter
  • 1 stk rød spisspaprika, i små biter
  • 1 stk vårløk ,i små skiver
  • 1 stilk bladpersille, i små biter
  • 2 ss oliven, uten sten
  • 0.5 stk liten rødløk, i små biter
  • 1 ss presset sitron
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ss olivenolje, ekstra virgin
  • 1 knivsodd kajennepepper eller litt fersk rød chilli i små biter

Slik lager du Kikertsalat

Skyll kikertene (de ferdig kokte fra kartong). Hakk grønnsakene i små biter, og bland disse med de avskylte grønnsakene. Hell dressingen dressingen over den ferdige salaten. 

Merknader: Tilsett gjerne spirer f. eks mungbønner, eller spirede erter. Sjekk Sana Bonas spireutvalg her.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no