x 
Råvaregruppe: Kokos, Mandelmel, Quinoaprodukter
Kategori/Tema: Glutenfrie brød
Kjempegodt glutenfritt brød

Fantastisk godt glutenfritt brød med mandelmel .Superkjapt å lage. Ingen heving.

Oppskrift på Glutenfritt brød med Mandelmel

1 stk

Ingredienser til Glutefrie brød med Mandelmel

Slik lager du Glutenfrie brød med Mandelmel

Miks alle ingrediensen i en bolle.Bland alt med en stavmikser.  Blir det for tørt, ha på litt mere vann. Finn en brødform og bruk bakepapir. Stekes i 30 minutter på varmluft på 200 grader. Ta brødet ut av formen og stek det videre 5 minutter slik at det blir en fin skorpe på brødet under og på sidene.

Merknader

Du kan bruke både mandelmel som er fettredusert og ikke fettredusert. Du kan bytte ut quinoaflak med havregryn.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no