Av alle de glutenfrie brødene vi har laget og testet gjennom årene, er dette det beste. Det er proteinrikt, mettende, og holdbart. Lages på 30 minutter.
Oppskrift på Raskt Glutenfritt Brød
1 stk
Ingredienser på Raskt Glutenfritt Brød
- 2 dl Sana Bona Mandelmel
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl gresskarkjerner
- 2 dl linfrø (gjerne gule)
- 5 dl solsikkefrø
- 2 ts fiberhusk
- 1 ts bakepulver
- 4 stk egg økologiske
- 1 dl vann
- 1 klype Sana Bona rosa Himalaya salt
- 3 ss olje eller Sana Bona Kokosolje
Slik lager du raske Glutenfritt brød
Mål opp alle frøene du skal bruke, og mos dem i en blender til en grovmalt blanding. Bland så med mandelmel, fiberhusk og bakepulver, og tilsett egg og vann. Mos alt sammen til en deig, som du heller i en middels stor brødform med bakepapir. Stek brødet i ca. 20-25 min, på 200 grader, midt i ovnen.