x 
Råvaregruppe: Kokos, Mandelmel, Himalaya salt
Kategori/Tema: Glutenfrie brød
Raskt glutenfritt brød

Av alle de glutenfrie brødene vi har laget og testet gjennom årene, er dette det beste. Det er proteinrikt og mettende og veldig holdbart. Lages på totalt 30 minutter.

Oppskrift på raske Gultenfrie brød

1 stk

Ingredienser på raske Glutenfrie brød

Slik lager du raske Glutenfrie brød

Mål opp alle frøene du skal bruke. Mos de litt i en blender så de er grovmalt. Bland denne blandingen med mandelmel, fiberhusk og bakepulver. Tilsett egg og vann. Mos alt sammen til en deig. Dekk en middels stor brødform med bakepapir og stek brødet i ca 20-25 min. på 200 grader midt i ovnen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no