x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoaprodukter, Hasselnøtter
Kategori/Tema: Glutenfrie brød
Langpannebrød

Dette er et glutenfritt langpannebrød, med masse smak. Passer til alt og kan brukes til frokost, tur, matpakke og til supper.

Glutenfrie Langpannebrød

1 stk

Ingredienser på Glutenfrie Langpannebrød

Slik lager du Glutenfrie Langpannebrød

Start med å røre fiberhusken ut i vann. La det svelle til en gele i ca. 5 min. Tilsett olje og pisket egg. Rør honningen ut i den andre vannmengden.

Mal nøtter eller grovhakk nøtter og frø. Bland dette med alle de øvrige tørre ingrediensene. Bland så det våte med det tørre. Kna deigen godt. Deigen fordeles i en smurt liten langpanne. Dryss over rosa grovt salt og rosmarin, samt stikk ned i noen oliven.

Stek brødet ved 200 grader i 25-30 min. Stek det godt.

Brødet kan godt ligge fremme i romtemperatur et døgn og tørke  til scones om du har skåret dem opp i noen trekanter. Det blir veldig godt.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no