x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoamel
Kategori/Tema: Glutenfrie brød
Foccacia med hampmel

Denne glutenfri foccaciaen er bakt med en rekke næringsrike melsorter. Den passer til salatretter eller som vanlig brød. Foccacian er glutenfri og bakt uten gjær eller melk.

Oppskrift på foccacia med hampmel

For 1 sats.

Ingredienser til foccacia med hampmel

Slik lager du foccacia med hampmel

Bland alt av det tørre. Ha i malte frø og hele/hakkede frø. Pisk egget sammen med vann og olivenolje. La fiberhusken svelle i melke/egge blandingen i ca. 5 minutter.

Bland det fuktige med det tørre. Elt sammen deigen. Press deigen flat utover et smurt stekebrett. Prikk deigen med gaffel. Trykk ned oliven i deigen. Strø på grovt rosa Himalayasalt og rosmarin (fersk eller tørket).

Foccacian stekes på 200 grader i ca. 20 minutter. Hvis du vil bake med gjær gir det en luftigere foccacia.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no